Løype informasjon:

21 km løypekart:

Løpet starter på Bogafjell Idrettsplass, så går det ut og ned mot Stokkalandsvannet, halveis nede ved vannet tar man inn til høyre og løper rundt den gamle fotballbanen så ned til stien mot Stokkalandsvannet. Der skal man runde rundt en kjegle før man løper tilbake langs Stokkalandsvannet i retning Ganddal. Der følger man merking og løypevakter under togskinnene og inn i Sandveparken. Her følger man elven inntil man tar til høyre og opp bakken mot Hove. Så løper man ned mot Stokkalandsvannet forbi Sørbø skole. Det blir drikkestasjon rett før man kommer ned til vannet (der hvor løypen treffer 5 km løypen). Nede ved vannet tar man til venstre i retning Høyland Kirke. Så løper man langs Ålgårdsveien og tar til høyre over E39 over gangbruen og opp til Bogafjell. Følg merking og løypevakter, så løper man inn på idrettsplassen for mellomtid før man løper samme løype en gang til. Løypen er kontrollmålt. Løypen blir godt merket og vi vil på prioriterte kryss ha løypevakter.

 

10 km løypekart:

Løpet starter på Bogafjell Idrettsplass, så går det ut og ned til Stokkalandsvannet, der tar man til venstre og løper på stien til Ganddal. Der følger man merking og løypevakter under togskinnene og inn i Sandveparken. Her følger man elven inntil man tar til høyre og opp bakken mot Hove. Så løper man ned mot Stokkalandsvannet forbi Sørbø skole. Nede ved vannet tar man til venstre i retning Høyland Kirke. Så løper man langs Ålgårdsveien og tar til høyre over E39 over gangbruen og opp til Bogafjell. Følg merking og løypevakter, så løper man inn på idrettsplassen og i mål. Løypen er kontrollmålt. Løypen blir godt merket og vi vil på prioriterte kryss ha løypevakter.

 

5 km løypekart:

Løpet starter ved Bogafjell Idrettsplass og går ned rundt Stokkalandsvannet og tar til høyre opp Elgveien ved enden tar man til høyre ned mot Stokkalandsvannet igjen og følger vannet til man tar til venstre opp bak den gamle fotball banen. Løpet avslutter med å løpe opp bakken mot Bogafjell kirke får man tar til høyre og ned mot idrettsplassen. En liten runde inne på idrettsplassen så går man i mål. Løypen er ikke kontrollmålt og i følge gps måling er den 5120 meter lang.

1.6 km løypekart:

Løpet starter ved Bogafjell Idrettsplass og går ned til Stokkalandsvannet og tar til høyre og løper ca 150 meter før man vender til høyre og tar opp forbi den gamle idrettsbanen, der fortsetter man opp bakken mot Bogafjell kirke før man tar til høyre ned mot idrettsplassen. Løpet avsluttes inne på idrettsplassen der man går i mål. Løypen er ikke kontrollmålt men i følge gps måling er den 1.6 km. Distansen er primært tiltenkt for barn og foreldre har lov til å løpe sammen med sine barn som en oppvarming før de øvrige distansene senere på dagen.