Løype informasjon:

Ryger Sports (tidligere Aktive Hoder) sitt Resteløp 2018 er et veldedighetsløp der påmeldingsavgiften, på 200 kr, i sin helhet vil gå til et godt formål. 

Løpet er ca 5 km og går 2 runder rundt lille Stokkavannet mot klokken. Start vil være ved den lille grusbanen som ligger ved Gustav Vigelandsvei og Chr Skredvigsvei.

Det koster 200,- å delta.

Det blir valgfri start mellom klokken 17:00-18:30, men alle må være i mål til klokken 19:00. Dette for at du kan løpe når det passer best for deg. (Du får nettotid med tidtakning som Ryger Sport dekker).

PS. Vi løper kun for heder og ære så det bli ingen premieutdeling.
Resultatene vil bli publisert før påfølgende helg.

Hvis du ønsker å ha startnummer på deg (for da løper du selvsagt raskere), så ta med deg et gammelt et. Hvis du ikke har så kan du få et av oss, så langt restelageret rekker.

I mål vil det være medaljer så langt restelageret rekker, og disse er selvsagt da fra våre løp som har vært denne sesongen.

Det er påbudt med refleksvest, og hodelykt er anbefalt!

I år kan du velge å støtte enten et eller alle disse tre formålene:

Løpevogn til Team Ekkje:
De har deltatt på flere av våre løp og er alltid velkomne hos oss! Nå trenger de hjelp. Her er det de skriver på sin egen side:
Joggevognen vår er utslitt. Den har gitt oss mange flotte og sterke opplevelser de siste fem årene. Nå trenger vi ny, og har funnet en som passer bra. Et kjipt avslag fra Nav gjør at vi tar saken i egne hender. Har startet en Spleis for å se om andre kan hjelpe, når ikke Nav kan. Her er deres facebook: https://www.facebook.com/teamekkje/

Home of Bahati:
Home of Bahati var i år med oss på Sandnes halvmaraton og løp for sin organisasjon. Her er hva de skriver om organisasjonen:
Home of Bahati er en humanitær organisasjon som driver Bahati House, et familiehjem i Tanga i Tanzania som åpnet i desember 2011. Et familiehjem er et hjem for foreldreløse barn eller barn som har blitt forlatt av foreldre som ikke kan eller ikke vil ta seg av dem.
Se mer her: https://www.facebook.com/Home-of-Bahati-820455321321039/

Team Rynkeby - God Morgon:
Team Rynkeby har vært vår samarbeidspartner i to år nå. Her er litt mer om dem: Team Rynkeby - God Morgon er et nordisk veldedighets-sykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til barn med alvorlige sykdom.
Dere facebookside: https://www.facebook.com/TRRogaland/

Vi håper mange av dere har lyst å bli med å støtte opp om et av disse tre formålene under årets resteløp. Samtidig vil du få en god treningsøkt og en god løpeopplevelse med andre løpere fra regionen.

Arrangør:

Ryger Sports AS, Professor Olav Hanssens vei 7, 4021 Stavanger, Org Nr 917150877 

Løpsleder: Anders Myhra Nordin, tlf 91 86 33 44, epost: post (at) rygersports.no