7 Nutsløpet 2020 løpsinformasjon

Start/mål:  Gramstad - link til kart

Starttidspunkt: Onsdag 6 mai 2019 kl. 18.00

Utlevering av startnummer:

Onsdag 6 mai 2019 kl. 16.00-17:30 ved Gramstad - link til kart

Klikk her for påmelding.

Det er begrenset antall plasser på forhåndspåmelding, et begrenset antall etteranmeldte vil selges på ved startområdet frem til kl. 17:30. Etteranmelding koster 500 kr og betales kontant eller ved vipps. Start kontingent refunderes ikke.

Parkering:

Det anbefales at deltakere samkjører da det er begrensede parkeringsmuligheter i området. Det vil være parkeringsvakter som vil dirigere slik at vi får plass til flest mulige biler på parkeringsplassen. Vennligst følg deres anvisninger.

Drikkestasjon: Det vil kun være drikkestasjon ved Gramstad (start/ca 5km/mål). Det vil være vann og energidrikk levert av vår samarbeidspartner Herbalife

Toaletter:

Det er toaletter i start og målområdet.

Tidtaking: 

Det vil være elektronisk tidtaking, alle deltakere får utlevert en chip som skal festes rundt håndleddet. Ved hver nut eller sjekkpunkt så registreres din tid ved at du fører chipen inntil en sender. Det vil bli utarbeidet resultatliste i løpet av uken som inneholder alle mellomtider.

Premier:

Premier for 1. 2. og 3. plass for herrer og damer.  

Premieutdeling skjer ca. 30 minutter etter første deltaker er i mål.

Løpsregler:

Deltagere skal være fylt 13 år på løpsdagen for å delta for å delta på 7nutsløpet, 3 nutsløpet er det ingen nedre aldersgrense. Startnummeret festes med sikkerhetsnåler. Nutene skal tas oppsatt i rekkefølge samt alle deltakere må innom sjekkpunktet på Gramstad mellom 3 og 4dje nut. Det er mellom hver nut fritt løypevalg, og det er deltakerens ansvar å sette seg tilstrekkelig inn i løypen på forhånd. Det er enkelte områder det er lett å løpe en omvei. Arrangøren vil merke løypen i "hoved kryss" og hver nut vil merkes med et 4 meter høyt beachflagg.

Alle deltakere må ha med seg enkelt førstehjelpsutstyr tilpasset terrenget man skal ferdes i, samt en vanntett jakke. Det kan bli kaldt og skulle uhellet være ute er det viktig å sikre å ha klær tilpasset alle forhold. Det vil bli foretatt stikkprøver og arrangøren forbeholder seg retten til å nekte deltakere å stille pga manglende utstyr. 

Forsøpling er stengt forbudt! Det vil kun være mulighet for å kaste søppel på Gramstad. Det er ikke lov å bruke sko med stålpigg. Eventuelt brudd på disse to reglene vil føre til diskvalifikasjon. Påbud og henvisninger fra løpets ledelse skal følges. Deltakelse i 7-Nutsløpet skjer er på eget ansvar.

Arrangør:

Ryger Sports AS, Professor Olav Hanssens vei 7, 4021 Stavanger, Org Nr 911 634 813

Løpsleder: Anders Myhra Nordin, tlf 91 86 33 44, epost: post@rygersports.no